MENU VOOR KERSTAVOND OF KERSTDAG


                   Hapjes


                   3 stuks per menu ( ook apart te verkrijgen )


                   Zalmrolletjes met kruidenkaas  4€/3st

                   Garnaalglaasje met currymayonaise 4,5€

                   Bruschetta met pesto,mozarella en seranoham 3,5€

                   Kippenspiesjes met een dipsausje 3,5€

                   Tomatensoepje met balletjes 3€/0,5l

                   Witloofsoepje 4€/0,5l


                   VOORGERECHTEN 


                   1 voorgerecht per menu ( ook apart te verkrijgen )


                   Scampi look (7st) met garnituur 12€

                   Shasimi van tonijn met sesam, zeewier, bosuitjes en wasabimayonaise 14€

                   Rundscarpachio met pesto, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitjes,parmezane en rucola 12€

                   Duo van wildpate met uienconfituur en rozijnenbrood 12€

                   Bij de voorgerechten wordt brood voorzien


                   HOOFDGERECHTEN


                   1 hoofdgerecht per menu ( ook apart te verkrijgen )


                   Vispannetje met fijne groenten, witte wijnsaus en garnalen 14,50€

                   Gebakken Kabeljauw met ovengroentjes en een mousselinesausje 16,50€

                   Vol au vent met bospaddestoelen en een videe 12,50€

                   Wildstoofpotje met airelles, witloof en spruitjes 16,50€

                   Bij de hoofdgerechten keuze uit puree, gratin, gebakken krieltjes of

                   verse aardappelkroketjes ( ook apart te verkrijgen 0,75€/st )


                   DESSERT


                   1 dessert per menu ( ook apart te verkrijgen )


                   Mini kerstbuche: - Creme fraiche frambozen 6€

                                              - Mokka

                                              - Chocolade

                   Kaasbordje 10€


                   PRIJS 45€ PER PERSOON ( GRAAG RESERVEREN VOOR WOENSDAG 18 DECEMBER )


                   DE GERECHTEN KUNNEN AFGEHAALD WORDEN OP 24 DECEMBER EN 25 DECEMBER 

                   VAN 10 H TOT 12 H


                   RESEVEREN KAN OP 0476/86.66.35 OF vanroosbeke@skynet.be